Ingrediente: -4 oua -170g zahar -300g faina -1 lingurita praf de copt -150g unt -coaja de la o lime(in lipsa merge si cu lamaie) -zeama de la 2 lamai (mai mici)
Mod de preparare: -mixam ouale intregi cu zaharul la viteza mare pana se spumeaza(1-2 min.) -adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt,alternand cu untul topit,coaja de lime si sucul de lamaie (consistenta ar trebui sa fie asemanatoare cu cea a pandispanului) -turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt -se coace in cuptorul incins in prealabil la temp 170 grade C,pana la proba cu scobitoarea. -se scoate din cuptor si se lasa la racit in tava
Se poate servi cu zahar pudra deasupra sau cu glazura. Glazura: -5-6 linguri zahar pudra se amesteca cu 1-2 linguri zeama de lime/lamaie pana obtinem o glazura care curge dar nu foarte moale.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.