pt umplutura: -jumatate kg mere -zahar dupa gust -scortisoara
Mod de preparare: -galbenusurile se freaca cu 2 linguri de zaharl pana se spumeaza,se adauga si uleiul ca la maioneza,amestecand cu lingura de lemn; -se adauga laptele alternand cu faina in care am pus praful de copt; -intr-o tava tapetata cu hartie intindem aluatul si o dam la cuptor cca 10 min(sa se coaca doar pe jumatate) la foc mic; -merele curatate si rase se calesc cu zahar dupa gust; -scoatem tava cu aluatul din cuptor,punem merele deasupra -batem albusurile spuma cu 3 linguri zahar(ca la bezea) si le punem deasupra merelor; -se da la cuptor pana se rumeneste albusul deasupra; -se taie dupa ce se raceste.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.